Yedinci Oğul Filmi ve Eleştrisi

30 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren Yedinci Oğul filmi bugün izleme fırsatım oldu. Joseph Delaney ,  Matt Greenberg bu yapımda birbirlerini sırtlamış gibi gözüküyor.

Filim Avrupa’nın bir bölgesinde yıllar önce yaşamış Malkin adında bir kraliçe cadının, Gregory adında bir hayalet avcısı tarafından zindana kapatılmasıyla başlıyor. Yıllar sonra bu esaretten kurtulan kraliçe cadı, Kızıl Dolunay yaklaşırken gücünü yeniden toplayıp intikam almak için harekete geçiyor.

Bu filme has kötüler ve iyiler tayfasının içinde, troller, ayı adamlar, mortal kombat filminden çıkmışa benzer karakterler ve tabiki ejderhalar var. Bunca ucubenin ve kargaşanın arasında, güzel bir cadı ve yakışıklı bir hayalet avcısı çırağının aşkı yer alıyor.

Filmin geçtiği 18. yüzyıl dönemi seyirciye geçmiyor. Kapalı alanlarda geçen sahnelerde figüranlara giydirdikleri eski kıyafetlerle işin üstesinden gelebileceklerini sansalarda Ben Barnes‘in (Filmde Tom) son sahnelerde üstüne geçirdiği kapşonlu beyaz kıyafet H&M‘den alınmış gibi.

Genellikle Dağ ve Ormanda geçen filmin görsel efektleri oldukça iyi.

Kaynak: http://www.fantastiknesriyat.com/2015/02/yedinci-ogul-film-elestirisi.html

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir